Ydelser

FORRETNINGSUDVIKLING

Virksomheder skal vedvarende udvikle og forny sig, for at opretholde deres position i markedet og/eller opnå nye markedsandele.

Nogle gange er der behov for større ændringer, mens der andre gange kun er behov for mindre justeringer i virksomhedens vision og strategier. Om der er behov for det ene eller det andet må alt andet lige bestemmes af hvordan det økonomisk set går for virksomheden og hvad det er, man egentligt gerne vil opnå med virksomheden.

Ønsker du sparring om din virksomheds muligheder for udvikling, står jeg klar til at hjælpe dig.

ØKONOMI & BOGHOLDERI

Uanset om dit fokus lige nu er på udvikling eller dagligt drift, så er økonomien vigtig.

Økonomi dækker over mange aspekter fra bogføring til store tanker om hvordan udvikling bedst sker ud fra den økonomiske ramme, man har eller kan opnå. Indimellem ligger også alt det analytiske arbejde med økonomi, som virksomheder til dagligt har brug for viden om, for at kunne styre den daglige drift af virksomheden.

Om det er drift, som har fokus lige nu eller om din virksomhed står overfor udvikling, så kan jeg  give dig overblik over din økonomiske situation.

Jeg kan hjælpe med

Forretnings­udvikling

Har du truffet beslutning om, at der skal ske forandring i din virksomhed og skal træffe svære valg om hvilken retning virksomheden skal bevæge sig henimod, vil jeg gerne hjælpe dig.

Jeg kan hjælpe dig med at skærpe din vision (det du gerne vil opnå) og opstille strategier og delmål som kan gøre det lettere at arbejde målrettet på at opnå dit mål.

Jeg kan hjælpe med

Økonomi & bogholderi

Alle virksomheder skal udarbejde regnskaber hvert år og regnskabet skal baseres på et afstemt bogholderi.

Vi har årelang regnskabs- og bogholderierfaring indenfor mange forskellige brancher (psykologer, konsulenter, detail, bilbranchen mv.) og arbejder i det regnskabssystem (e-conomic, Dinero mv.), som du vælger.

Lær mig at kende

Må jeg hjælpe dig med at skabe et stærkt fundament for din virksomhed?