Om Mig

En drøm sår et frø

Erhvervshjælp gror frem

Datoen den 1. marts 2017 har en særlig betydning for mig, for det er den dato, hvor jeg tog tilløb, stiftede mit livsværk, Erhvervshjælp.dk, og dermed gik fra at være lønmodtager til at være virksomhedsejer.

I rygsækken har jeg mangeårig erfaring indenfor detailhandlen, og nu arbejder jeg med andre forskellige kreative brancher (psykologer, terapeuter, konsulenter mv.), hvor jeg hjælper andre selvstændige og nye iværksættere med at styrke deres forretning og økonomi. Det er i øvrigt en af de fantastiske ting ved at være blevet selvstændig – min horisont er i den grad blevet udvidet ved at møde så mange interessante mennesker med forskellig baggrund og passion.

Jeg brænder for iværksættere og unge virksomheder, for jeg ved, hvad det vil sige at starte virksomhed i Danmark. Af samme årsag er det blevet en lille niche for mig at hjælpe andre iværksættere i gang på et stærkt fundament. Jeg ved, hvilke ting man skal have styr på, og hvor vigtigt det er at komme godt fra start.

Jeg har senest en HD i Organisation & Ledelse fra Århus Universitet, og det har givet mig vigtig brugbar viden om det at udvikle sin virksomhed. Ydermere har jeg arbejdet godt 9 år i en revisionsafdeling, senest i en lederstilling, hvor jeg sammen med mit team havde ansvar for varelageropbygningen og -håndtering i virksomhedens danske samt internationale undervirksomheder.

Erfaring

HD i Organisation & Ledelse

Min HD har givet mig redskaber til at gribe og arbejde med de forskelligartede udfordringer og opgaver, virksomheder har. Derfor er jeg godt klædt på til at rådgive om både økonomi og forretningsudvikling. I 2019 starter jeg i øvrigt endnu en HD - denne gang i Regnskab & Økonomistyring.

Jeg har arbejdet 9 år i en revisionsafdeling

Flere stillinger har jeg varetaget, igennem de 9 år. Her har jeg fået stor erfaring i, hvornår driften og økonomien er sund, og hvornår det er tid til at foretage ændringer. Derfor kan du trygt lade mig gennemgå hele eller udvalgte dele af din virksomheds økonomi i dag.

Specialist i detailhandels branchen

Hvis der er noget, detailhandlen er god til, så er det at sælge og købe varer. Uanset hvilken branche du er i, så handler det altid om at kunne sælge sit produkt – ligesom de kan i detailhandlen. Det har jeg mangeårig erfaring i, senest som censor for detailhandelsuddannelsen.