Økonomi

Økonomi - Hvad jeg tilbyder

Økonomi-tjeks & Bogholderi

Økonomi-tjeks

  • Gennemgår din økonomi
  • Opstiller vision for de næste 3 år
  • Opstiller delmål

Relativ kort tid inde i min selvstændige karriere, mærkede jeg den positive effekt af økonomi-tjeks for virksomheder. Det er blevet et område, som jeg er særlig stolt af i dag, fordi virksomheder har tjent mange penge på at lade mig foretage et sådant tjek.

I sin enkelthed foregår det sådan, at du lader mig gennemgå virksomhedens økonomi inden for det eller de områder, som du finder relevant. Det kan være for hele virksomheden eller blot for udvalgte afdelinger. Særligt i de tilfælde, hvor virksomhedens likviditet er under pres kan det være en fordel at have andre (uvildige) nye øjne til at se på økonomien.

Gennem arbejdet kan jeg finde de områder der bør arbejdes mere med og (nærmest på omvendt vis) opstille en vision for de næste 3 år og de delmål, der skal til for at opnå visionen.

Vil du høre mere om dine fordele ved økonomi-tjek? så ring helt uforpligtende, så vi kan få en snak om dine muligheder.

Bogholderi

  • Debitor- og kreditorstyring
  • Finansafstemning og bogføring
  • Lønbogholderi
  • Momsindberetninger

Jeg oplever, at der er mange mindre (enkeltmands)virksomheder som helst vil varetage deres eget bogholderi – og finder det meget personligt og sågar grænseoverskridende at have andre til at varetage det for sig.

Det er helt naturligt – og jeg forstår det faktisk godt. Hvis du er en af disse, kan udfordringen dog være for dig, som for mange andre, at prioritere tiden til det. Hvis det ikke lige er din spidskompetence, kan du sikkert tjene mere på at bruge din tid på andre ting. 

Det kan også være, at din virksomhed er blevet så stor, at bogholderiet er en tidskrævende opgave, men at den ikke kan bære en fuldtidsansat.

Hyr mig, og spar tid, penge og overskud på dit bogholderi, så skal jeg nok sørge for, at der er styr på økonomien.

Billeder fra Erhvervshjælp