Forretningsudvikling

Forretningsudvikling - Hvad jeg tilbyder

Forretningsudvikling & Iværksættere

Forretningsudvikling

  • Skærpe din vision
  • Opstiller nødvendige delmål
  • Implementere konkretet initiativer

Hvis din virksomhed står over for forandring, så kan jeg hjælpe med ovenstående.

Simpelt lyder det, men jeg ved at mange virksomheder, her har problemer. Det er nemlig en kunst i sig selv at sikre, at de mål, du opstiller er målbare og ikke mindst, at de er mulige at efterleve, så du ved, at du hele tiden er på (ret) kurs mod visionen. Samtidigt er det en stor opgave i sig selv at sikre, at de medarbejdere du har på dit hold er for forandringen.

Når du hyrer mig, vil du mærke, at jeg nyder at lede forandring, og jeg sætter en ære i at sørge for at organisationen kan se formålet med forandringen og ikke føler at det er noget, som er trukket ned over hovedet på dem.

Min rådgivning er tilpasset din virksomhed, og derfor varierer opgaven og omfanget fra kunde til kunde. Ingen virksomhed er for stor eller for lille til forretningsudvikling: min erfaring omfatter såvel store virksomheder, som helt små (nye) virksomheder.

S. Kierkegaards kendte ordsprog lyder: ”Alle vil udvikling – ingen vil forandring”. Denne udfordring oplever mange virksomheder. Udvikling er vigtig, hvis man ikke vil risikere at gå i stå eller blive glemt af kunderne.

Har din virksomhed behov for forandring? og mangler du hjælp til hvordan det bedst gribes an? Så ring og få en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for sin virksomhed.

Iværksættere

  • Forretningsplan
  • Skarp på dele af din forretning
  • Langsigtet udvikling
  • Økonomi
  • Organisering
  • Markedsføring
  • Info om praktiske ting f.eks. GDPR

Jeg vil gerne tage dig ved hånden under din startup. Ovenfor er nogle eksempler på, hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg kan opstille din forretningsplan og rådgive dig indenfor forskellige områder der giver mening for din virksomhed.

En forretningsplan indeholder relevante emner, som du bør tage stilling til i forbindelse med din opstart. Eksempelvis er det god fornuft, inden du starter din virksomhed, at tage stilling til hvad det er, du vil sælge, hvilke udgifter du må forvente, og hvornår du forventer at der kommer nogle indtægter ind

Mine spidskompetencer er udvikling, økonomi og det at drive og starte en virksomhed, de andre punkter jeg nævner ovenfor, som eksempelvis markedsføring, er steder, hvor jeg kan rådgive dig om de ting, som du bør forholde dig til. Det betyder – at selvom du gør alt det hårde benarbejde indenfor de fleste områder, så hjælper jeg dig med at holde overblikket og derved sikre, at du gennemfører relevante punkter ift. at starte virksomhed. 

Brug for sparring omkring opstart af din virksomhed? Ring og få en uforpligtende snak, hvor vi drøfter dine behov og muligheder.

Billeder fra Erhvervshjælp