Værdier

Værdier

Et vigtigt fundament

Loyalitet

Overfor kunden som er min arbejdsgiver. Mine kunder er grunden til at mit livsværk får næring.

Nærvær

Jeg bestræber mig på at være nærværende i min rådgivning. Hvor jeg er 100% tilstede for mine kunder.

Grundighed

Jeg går efter altid at gøre det bedste for mine kunder og min virksomhed. Kvalitet er vigtigt.

Mod

Mod til at tænke og agere anderledes. Jeg tør udfordre mig selv, tænke anderledes og kreativt.

Udvikling

Jeg stræber efter fremdrift. Jeg accepterer ikke tomgang. Udvikling baner vejen for visionerne.

Etik

Min rådgivning og mine beslutninger er etisk og moralsk korrekte, og jeg agerer ansvarligt.

Drømme for fremtiden

Min vision

Det er ikke tilfældigt, at min virksomhed hedder ”Erhvervshjælp.dk”. Jeg drømmer nemlig om, at kunne hjælpe andre erhverv med de administrative services, som de måtte have ønske om, for at kunne drive en virksomhed indenfor deres ekspertområde.

Mange virksomheder bruger ufattelig mange kræfter, tid og penge på at skulle have dækket deres administrative behov (til sekretærer, ad hoc projektledere, økonomi, forretningsudvikling, IT- og grafisk support mv.) hos forskellige aktører – jeg drømmer om, at gøre det lettere for mine kunder ved at de kun behøver at henvende sig ét sted – og bevare fuld frihed til kun at vælge netop de ydelser, som de (kunderne) ønsker.

Jeg er startet op indenfor de områder, som jeg selv mestrer til fulde, men med tiden drømmer jeg om en virksomhed med vokseværk og kompetente medarbejdere indenfor de områder, som jeg ikke selv er ekspert i. Jeg tror på, at en virksomhed med glade medarbejdere skaber større værdi for kunderne, så det vil blive afspejlet i min lederrolle, den dag jeg er så heldig, at jeg kan ansætte min første medarbejder.