Kunderne siger

Det her er, hvad kunderne siger om mig

Erhvervshjælp kundelogo

Cindy Salgsgaard - Indehaver

"Den personlige rådgivning, som jeg har fået hos Erhvervshjælp.dk, har været målrettet lige præcis mine behov. Jeg fik opfyldt mit ønske om, at blive sat grundigt ind i, hvordan jeg laver den rette bogføring og fik endvidere gode råd til, hvordan jeg holder et godt overblik over mit regnskab, bilag mm...Alt i alt oplevede jeg en god og fyldestgørende rådgivning."

Erhvervshjælp kundelogo

Eva Christine Mosegaard Amdisen - Indehaver

"Linda har været en kæmpe hjælp for mig i forbindelse med min enkeltmandsvirksomhed. Jeg interesserer mig for mit fag, men slet ikke for tal og regnskab. Her klarer Linda alle de ting, jeg selv hverken orker eller kan finde ud af. Linda er grundig, dygtig og har styr på reglerne. Det er trygt, at der nu er helt styr på mit regnskab."

Erhvervshjælp kundelogo

Poul Sejr - Indehaver

"I 2018 opstartede jeg Sejr Kommunikation og havde brug få min virksomhedsplan konkretiseret, samtidig ønskede jeg fra dag 1 af, at få en professionel til stå for mit regnskab. Begge dele har Linda (ehvershjaelp.dk) løst yderst tilfredsstillende. Kort fortalt, har jeg både følt mig set, hørt og tryg, igennem hele processen. Kan på baggrund af overstående derfor give mine bedste anbefalinger, til andre der enten skal opstarte egen virksomhed, eller er godt i gang."